Duy Çeşitleri

Duy Çeşitleri

duy, duy çeşitleri, duy fiyat, kablolu duy, elektrik duy, ampul duy

Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin
Makalemizi Paylaşabilirsiniz
    • Duy Modelleri

      23.07.2023

      Duy, kablolardan gelen elektriği kolay ve pratik bir şekilde aktarılmasını sağlarken diğer yandan sunduğu farklı çeşitleri ile kapalı ve açık alanlar olmak üzere her yerde kullanılabilmektedir. En kaliteli duy çeşitleri ile mekanlarınızı aydınlatabilirsiniz.

  • Duy Nedir?

    Elektrik malzemelerinde adını sıkça duyduğumuz duy, ampullere elektriğin devamlı olarak verilmesini sağlayan malzemenin başında gelmektedir. Ampul kullanımı rahat hale getiren duy çeşitleri sıklıkla arıza vermeyen ve konforlu bir kullanım sağlayan araçlar olarak bilinmektedir. Ampul ile teması esnasında fazla zorlama yapılmaması duy malzemesinin ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

    Duy Çeşitleri Nelerdir?

    Duy çeşitleri kullanım amaçlarına göre plastik ve seramik kaplama olarak karşımıza çıkmaktadır. Görsellik açısından en uygun duy modelleri seçilebilir; bulunduğu konuma uyum sağlayabilir. En iyi şekilde iletkenlik sağlaması için ampule uygun duy modeli seçilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta; duy çeşitlerinin E harfi ile adlandırılıyor olması ve mm cinsinden rakamlar ile E harfine takılar getiriliyor olmasıdır. Getirilen bu sayılar ise duy mekanizmasında milimetre cinsinden çapı ifade etmektedir.

    Duy çeşitleri gücüne göre;

    ·        Normal duy,

    ·        Minyon ve goliat duy olarak bilinmektedir.

    Kullanıldığı bölgelere göre;

    ·        Floresan duy,

    ·        Sarkıt duy,

    ·        Tavan duy,

    ·        Duvar duy,

    ·        Asma duy olarak seçim yapılır.

    Duy Fiyatları Nelerdir?

    Duy çeşitleri kullanılacak alana göre modeli ve sayısı değişkenlik gösterebilmektedir. Özellikle aydınlatma alanlarının kuvvetli olduğu bölgelerde farklı ve yüksek enerjili seçilen duy çeşitleri en iyi şekilde aydınlık verebilmektedir. Işığın net şekilde verildiği alanlar her zaman daha iyi ve daha modern bir görüntüye de sahip olmaktadır. Bu sebeple duy fiyatları seçilen modele, adede ve markaya göre oldukça değişkenlik gösterir. En iyi fiyat garantisi ile kaliteli ürünler almak için toptanelektrikmalzemeleri.com.tr adresini ziyaret edebilir; ürün listeme seçeneği ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

     

     

     

     

     

    Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin

    Makalemizi Paylaşabilirsiniz

    180
    Tekil Ziyaretçi Tarafından Ziyaret Edilmiştir.

    Etiketler

    duy

    duy çeşitleri

    duy fiyat

    kablolu duy

    elektrik duy

    ampul duy



    SON YAZILAR

    EN POPÜLER

    İlk Yorumu Siz Yazın


    United States of America