Led Armatürler

Led Armatürler

led armatür, led armatür çeşitleri, led armatür fiyatları, led panel armatür, cob led armatür

Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin
Makalemizi Paylaşabilirsiniz
    • Led Armatür

      09.07.2023

      Led panel armatür, farklı ölçü ve renk seçenekleri ile iç mekanlarda tercih edilmektedir. Doğa dostu üretimi ile enerji tasarrufu sağlaması ve uzun kullanım ömrü tercih edilme sebepleri arasındadır.

  • Led Armatür

    Led armatür, metal kasa içerisine montajı yapılan çiplerin homojen bir şekilde tüm alana elektrik verebilme özelliğini göstermesidir. Led armatür çeşitleri doğa dostu olarak bilinirler. Özellikle sağladığı enerji tasarrufu ise tercih edilme sebebidir. Teknolojinin ve yapılaşmanın gelişmesi ile birlikte aydınlatma malzemelerinde ciddi talep artışı olmuştur. Büyük alanların aydınlatılmasında ise her alana elektrik verilmesi önemli bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı sağlayan led armatür nedir ne işe yarar? Şimdi onlara kısaca değinelim.

    Led Panel Armatürler

    Led panel armatürler, elektrik sisteminin kullanılacak alanlarda gömme yapılamadığı durumlarda tercih edilir. Beton ve ahşap tavanlarda monte edilecek alanın genişliği belirlenir ve en uygun led panel armatür seçimi yapılır. Led panel armatür seçenekleri sıva üstü ve sıva altı olarak değişkenlik gösterir. Panel armatür seçeneklerinde ölçülerde farklılık seçenekleri mevcuttur. Bu sebeple kişi kullanılacak alanın durumuna ve büyüklüğüne göre en uygun ölçüye sahip olan led panel armatür seçimini yapmalıdır.

    Led panel armatür kullanım alanları ile oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Okul, hastane, ofis ve alışveriş merkezleri gibi ışığın güçlü istendiği fakat mekanın da büyük olduğu yerlere tercih edilir. Led panel armatür seçeneklerinde ışık renkleri; soğuk ve ılık beyaz, gün ışığı olarak değişmektedir. Alanın sıcak ve soğuk alt tonu olmasına bağlı olarak ışık seçimi de değişebilir.

    Led panel armatür avantajları ise oldukça fazladır. Doğa dostu olması en bilinen özellikleri arasındadır. Diğer yandan farklı renk seçenekleri ve farklı ölçülerde bulunması da tercih sebebidir. Sağladığı yüksek enerjiye rağmen kullandığı tüketim miktarı azdır. Uzun ömürlü olması sebebiyle tercih edilen led panel armatürler genellikle iç mekanlarda tercih edilmekte; pratik, sağlıklı bir çözüm önerisi olarak kabul edilmektedir.

    Cob Led Armatürler

    Cob led armatür seçenekleri işlevsellik açısından yüksek verimlilik sağlamalarından dolayı tercih edilirler. Cob led armatürler, birden fazla led çekirdeği bulunan ve ait olduğu plakada birleştirilen aydınlatma ürünleridir. Genellikle cob led armatür kullanım alanları; asansörler, mutfak ve banyo dolapları, tavan kenarları gibi dar ve kullanımı pratik bölgelerde tercih edilmektedir.

     

    Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin

    Makalemizi Paylaşabilirsiniz

    102
    Tekil Ziyaretçi Tarafından Ziyaret Edilmiştir.

    Etiketler

    led armatür

    led armatür çeşitleri

    led armatür fiyatları

    led panel armatür

    cob led armatür



    SON YAZILAR

    EN POPÜLER

    İlk Yorumu Siz Yazın


    United States of America